Ara podem dir: teniem por!

dissabte, 30 de maig del 2009

Segona victoria consecutiva!

El Girona ha aconseguit la segona victòria consecutiva en vèncer el Gimnàstic de Tarragona a casa per 2 a 1. Els tarragonins s’han avançat en el marcador però Gerard, que en dos partits ha fet tres gols, i Cañas han aconseguit donar al volta al marcador. El jove japonès Hiroshi Ibusuki ha debutat com a titular en l'onze inicial i ha rebut una forta ovació en ser substituït a la segona part per Paco Esteban. Amb aquesta victòria, els gironins sumen 48 punts. El Girona visita la setmana vinent el camp de l’Eibar.

Fitxa tècnica
Girona (2).- Rafa Ponzo, David Sánchez, Serra, Migue (Felipe Sanchon, min.55), Amantegui, Cañas, Matamala, Gerard, Manga, Raúl Martín (Xumetra, min.74) i Hiroshi (Paco Esteban, min. 67).
Gimnàstic (1).- Ruben Pérez, Cherfa, Medina, Pablo Redondo (Moisés, min. 81), Casadesus, Arpon (N’Gal, min.57), Izquierdo, Mairata, Jordi Alba, Gibanel, (Jandro, min. 70) i David Bauzá.

Gols
0-1, Jordi Alba, min.46
1-1 Gerard, min.51
2-1 Cañas, min.60

Àrbitre
L’àrbitre, Franscisco Ramon Hevia Obras, ha ensenyat targeta groga a David Sánchez, Gerard, Ponzo i Xumetra, del Girona FC i a Gibanel, Cherfa, Jordi Alba i Moisés, del Gimnàstic de Tarragona.

Assistència a l’estadi:
5.208 espectadors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada